Project Kerst 2016 Project Kerst 2016
Doe mee: brei een hart!
Op 27 november gaan we starten met een actie om hartjes te maken voor gehandicapte kinderen in Pakistan. Via Kerk in Actie zullen die daar bezorgd worden. Om te laten zien dat we niet alleen voor ze collecteren, maar ook met ze mee leven. We hebben uw hulp hierbij nodig en gelukkig kan iedereen van jong tot oud meedoen.
Iedereen mag thuis harten maken en ze op zondag in komen leveren. Met kerst gaat alles in een doos en in de week daarna wordt het bij Kerk in Actie gebracht.
Maar het lijkt ons ook leuk om dit samen te doen en daarom  beginnen we op 27 november na de kerkdienst, van 11.30 tot 12.30 uur. We willen de harten maken van brooddeeg, vilt, karton, strijkkralen en we kunnen ook figuurzagen, haken en breien. Ook op zondag 4 december werken we er na de dienst aan. Bij de Kerst-inn op vrijdag 9 december zorgen we voor allerlei materiaal zodat vooral de kinderen aan de slag kunnen en dan hopen we met elkaar heel wat harten te maken!
Wie heeft er nog materiaal dat we kunnen gebruiken? Wie komt meehelpen? Wie maakt thuis hartjes?  Wie wil kinderen wel leren figuurzagen of haken?
Kijk voor ideetjes op www.pinterest.com/kerkinactie, meer informatie en aanmelden  bij
 
Advent – Rainbow – Sparen voor Pakistan – Kerk in Actie – OK Spijkenisse – Brei een hart - 
 
terug